דלורית ממולאת
דלורית ממולאת.
רכיבים:
דלורית
כף שמן
בצל
פטריות
מים
מלח
פלפל שחור
אורגנו
ביצה
1.5 פרוסות גבינה צהובה
אופן ההכנה:
חותכים את הדלורית לשתיים.
מוציאים מהאמצע של הדלורית ומשאירים בצד למילוי.
מאדים את הדלורית כ 15 דק ובזמן הזה מכינים את המילוי.
עם כף שמן מטגנים בצל, פטריות ואת מרכז הדלורית שהשארנו קודם בצד. מוסיפים מים לאידוי במקום שמן במידת הצורך.
מתבלים לפי הטעם, אפשר מלח, פלפל שחור ואורגנו.
מוציאים ומוסיפים ביצה + פרוסה וחצי גבינ"צ מגורדת מעל
מכניסים לתנור ב 180° למשך כ 20 דקות ומתענגים!
כיצד נתייחס?
ארוחת ערב מפנקת.
*נתייחס לכל המתכון כ 2.5 מנות חלבון
כמויות ניתן לשנות ולהתאים כל אחת לפי התפריט שלה (כל ביצה = מנת חלבון, כל פרוסה גבינ"צ מנת חלבון)
